mandag 19. mai 2014

torsdag 1. mai 2014

Et tegn på vår...

Nå blomstrer tulipanene og stemorsblomstene.
I "balja" er det plantet Hortensia, de kommer igjen fra i fjor. Dette er Hortensia jeg har hatt inne. Når de døde fikk de nytt liv ute.



Snart 17.mai...

Det er snart 17.mai, og vi kan glede oss over blomstrende egen porduserte blomster:)
Nå blir det Pelargonia og Petunia til 17.mai!










søndag 16. mars 2014

oppryddning i drivhuset...

I dag har jeg pottet om enda mer. Nå fikk mini tomatene nye potter, og flere tomat planter samt chili. De som vi pottet om forrige helg har hatt mer fremgang i vekst en de som var likestore og ikke ble pottet om.



Har også vasket drivhus veggene innvendig, og satt opp klatre vegg. Nå begynner ting å bli klart for en ny sesong. Må nok investere i en klatre vegg til, slik at det blir lett å få bindt/støttet opp alle plantene som tregner.





Petuniane som ikke rakk å blomster i fjor fant ut at de ville begynne å blomstre nå, så bildet av petunia er planter som har overlevd vinteren ;)







søndag 9. mars 2014

På tide og potte om...

Da har agurk, tomat og pelargonia blitt pottet om. Tiden fra sådd frø til det begynner å spire går veldig mye fortere når vi fikk inn vekst lys. Nå håper vi på at noen blomster blir klare til 17-mai ;)



Tomat og agurk



Pelargonia rød og hvit


Sitrus treet vårt har stått ute i drivhuset hele vinteren, nå har det begynt å komme blomsterknopper...













Har våren kommet???

Tulipan og krokus løkene jeg satt i fjor har allerede begynt å spire! Fortsetter det å være såpass mildt framover så tar det nok ikke lang tid før vi ser blomsten.



Til og med stemorblomstene har begynt å spire ute og hortensiaen har begynt å få knopper!


mandag 17. februar 2014

Da er vi i gang igjen...

Nå har vi startet drivhus sesongen igjen:)
Nytt av året er vekstlys...led.
Så i går fikk vi sådd Tomater, agurk, paprika og Chili.  Av blomster har vi i år sådd røde og hvite pelargonia samt røde og blå petunia. Vi har også i år sådd basilikum og kruspersille av urter....gressløk har vi fra i fjor som vil komme tilbake igjen i år:)